top of page

Onze waarden

Met PLNB beperken wij ons niet tot alleen de opgave maar kijken we ook naar de context. Luisteren en communiceren is daarin een belangrijk onderdeel. Daarmee hoor je de wensen en behoeftes die er spelen. Alleen samen komen we tot het beste resultaat. 

Eenvoud. De oplossing moet eenvoudig zijn.
Elegantie. Door eenvoud ontstaat elegantie.
Identiteit. Specifieke oplossingen.
Vernieuwing. Wij ontwerpen op maat. Een uniek en bijzonder ontwerp voor een specifieke vraag. 

Kwaliteit. Kwaliteit gaat niet over geld. Kwaliteit is een mentaliteit.
Werk samen. 
Onze aanpak is gebaseerd op samenwerken. Met het bundelen van de beste expertise en goed contact met de opdrachtgever kom je tot het mooiste resultaat.

Diensten

Masterplanning

De groei van steden wordt steeds complexer. Het is van groot belang dat uitbreidingen op een goede manier tot stand komen met respect voor de omgeving, natuur en veranderende behoeftes. Daarbij is ook een goede infrastructuur essentieel.

Landschap

Architectuur beperkt zich niet alleen tot de gebouwde omgeving maar ook ver daar buiten. Wij zorgen voor een goed ontwerp waarbij er balans is tussen deze twee.

Architectuur

Wij ontwerpen functionele moderne architectuur. Eenvoud, elegantie, identiteit, vernieuwing en duurzaamheid zijn de basis in onze ontwerpen. Tevens vragen wij ook voor u de omgevingsvergunning aan.

Begeleiding

Een goede begeleiding door het gehele bouwproces is belangrijk en zorgt voor rust. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie. Daarbij leveren we altijd hoge kwaliteit producten. 

Interieur

Interieur en exterieur zijn één in de architectuur. Ze versterken elkaar en zijn daarmee ontzettend belangrijk voor de beleving. Wij maken kleur- en verlichtingsplannen, ontwerpen het interieur (zoals kasten en keukens) en bieden hulp bij de keuze van meubels.

Totaalconcept

Omdat we beschikken over verschillende expertises kun je bij ons voor alles terecht. Van het ontwerp van het gebouw, het interieurontwerp/advies tot aan het landschapsontwerp. Zo bieden we een totaal concept onder één dak. Makkelijk toch!

Pers

Abe bonnemaprijs overzicht, 2021
Abe bonnemaprijs jonge architecten overzicht, 2022

 

bottom of page